КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Ве молиме контактирјате не доколку имате некои прашања. Нашата служба за грижа за корисници работи од Понеделник до Петок од 09:00-14:00

  [honeypot honeypot-858 move-inline-css:true]

  [select* izbor "Заинтересиран сум за?"Детски колички"" "Детски автоседишта "Бебешка опрема" "Детска соба" "Пресоблекување и грижа" "Маси и мали столчиња" "Друго"]

  Услуги на клиентите:

  +3890 2 5214 717

  Контакт Инфо:

  Адреса:

  Бул. Киро Глигоров бр.13,

  1000 Скопје

   

  Следете не:

  Потребна Ви е поддршка?