Нудиме широк спектар на атрактивни и функционални детски колички за секој ден, викенд-екскурзии и годиншни одмори.

Задоволните деца се главното мерило за пријатно и мирно патување со автомобил. Нашите седишта се комбинација од супериорен квалитет, комфор и стилски дизајн.

freeon web home

Удобни и практични хранилки, кенгури за сите дневни авантури, транспортни креветчиња кои го доловуваат домашниот комфор, бебешки проодувалки за први чекорчиња.

FreeON нуди широк спектар на висококвалитетни текстилни производи, вкучувајќи вреќи за спиење, постелнини, перници за доење и многу многу други.

Распродажба

FreeOn детска количка Lux Premium

8.990ден 7.821ден

Freeon кенгур 3во1 Carry me

2.008ден 1.746ден

FreeON кенгур Discovery 6во1

3.490ден 3.036ден

Детска количка City

6.990ден 6.082ден

Детска количка City Special

6.990ден 6.082ден

Детска количка Cool

5.490ден 4.776ден

Детска количка Cool

5.490ден 4.776ден

Детска количка Diamond

6.990ден 6.082ден

Детска количка Diamond

6.990ден 6.082ден

Детска количка Lux Premium

8.890ден 7.734ден

Детска количка Lux Premium

8.890ден 7.734ден

Детска количка Lux Premium

8.490ден 7.387ден

Детска количка Nano

8.990ден 7.821ден

Детска количка Nano

8.990ден 7.821ден

Детска количка Royal

8.990ден 7.821ден

Детска количка Royal

8.990ден 7.821ден

Детска количка Sun

2.990ден 2.601ден

Детска количка Sun

2.990ден 2.601ден

Детска количка Sun

2.990ден 2.601ден

Детска количка Sun

2.990ден 2.601ден

Детска количка Sun

2.990ден 2.601ден

Детска количка Sun

2.990ден 2.601ден

Детска количка Sun Extra

4.990ден 4.342ден

Детска количка Sun Extra

4.990ден 4.342ден

Детска количка Sun Extra

4.990ден 4.342ден

Детска количка Sun Plus

4.990ден 4.342ден

Детска количка Sun Plus

4.990ден 4.342ден

Детска количка Sun Plus

4.990ден 4.342ден

Детска количка Sun Plus

4.990ден 4.342ден

Кенгур 2 во 1

1.508ден 1.312ден
2 stroller warranty

Зголемена безбедност

3 free delivery

Бесплатна достава

4 cash back

Пријателска полиса за враќање

Каталог на детски мебел за 2021 година

Разгледај го каталогот

Каталог за текстилни производи за бебиња за 2021 година

Разгледај го каталогот

Детска количка Trend Trio

36.990ден

Количка Trio Comfort

22.490ден

Количка Trio Comfort

22.490ден

FreeON Детска количка Trio Vivere

19.990ден

Детска количка trio Elegance

19.990ден

Детска количка X Trio

19.990ден

Количка Trio Vivere

19.990ден

Детска количка trio Elegance

19.990ден

Детска количка trio Elegance

19.990ден

Детска количка X-Trio

19.990ден

Детска количка Trio Vivere

19.990ден

Детска количка Trio Vivere

19.990ден

Детска количка trio Move

17.990ден

Детска количка trio Move

17.990ден

Детска количка trio Move

17.990ден

FreeON Автоседиште Linus 0+, I, II, III, 360°

12.990ден

Автоседиште Linus 0+, I, II, III, 360°

12.990ден

Автоседиште Kalipso i-Size 360°

12.990ден

Детска количка trio Dream

12.990ден

Детска количка trio Dream

12.990ден

Запознај го FreeON